` LMC 2A 吹水樂園
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

老師wa,,,,,,,,,,,,,,,,

+6
Ⓚelly
` YIII ;-)
黑畸一護
vivianyan
風影.我愛羅 黃濠
小志>﹏<
10 posters

1頁(共2頁) 1, 2  下一步

向下

老師wa,,,,,,,,,,,,,,,, Empty 老師wa,,,,,,,,,,,,,,,,

發表  小志>﹏< 周一 9月 08, 2008 10:43 pm

你地覺得今年d老師好唔好....我覺得全部都好好咁-0-
小志>﹏<
小志>﹏<
進階會員
進階會員

文章總數 : 76
年齡 : 28
注冊日期 : 2008-09-08

回頂端 向下

老師wa,,,,,,,,,,,,,,,, Empty 回復: 老師wa,,,,,,,,,,,,,,,,

發表  風影.我愛羅 黃濠 周一 9月 08, 2008 10:52 pm

唔好都唔敢講la(好好ar)
風影.我愛羅 黃濠
風影.我愛羅 黃濠
進階會員
進階會員

文章總數 : 44

回頂端 向下

老師wa,,,,,,,,,,,,,,,, Empty 回復: 老師wa,,,,,,,,,,,,,,,,

發表  vivianyan 周一 9月 08, 2008 10:57 pm

Copy我係BLOG打嗰篇野出黎先xdd
「中文的古老師,即我們班主任,
像被我們控制著,很隨和.
我們要求什麼,她做什麼.
例如調整座位,其他班別也調好啦,
我們卻原封不動.
英文的Ms.Chan,男生很愛她吧.
你問我,"靚女大哂咩"
對.
聲音,樣貌美麗的女老師確享有無限優勢.
P.S.她也喜愛Westlife.
數學的周Sir..
我覺得他會教得很好.
希望他的教導令我的數學全級第5不會跌至10名外.xd
普通話的黎健老師,久仰大名lol
很幽默,但聲音就是很小嘛.
地理科的Ms.Tung,新老師嘛.
她樣子雖比不上Ms.Chan,但是也挺美的.
她的課有點悶,男生都各自"討論"啦.
音樂的Ms.Kwong,很嚴謹,
但我覺得她會教得很好.
我會enjoy 她的課.
最喜愛中史的李老師吧.
科主任果然不一樣.
她很爽朗,很親切.
她說自己說話很粗俗,
但這樣才令大家更close=]
她的字很難明白,
但留心聽她的說話一定可以考高分.
她應該可以令我保持第6名吧xd
HISTORY..
不清楚啦..
這年的老師整體印象非常好.
vivianyan
vivianyan
普通會員
普通會員

文章總數 : 24

http://hk.myblog.yahoo.com/vivianyan620

回頂端 向下

發表  風影.我愛羅 黃濠 周一 9月 08, 2008 11:02 pm

vivianyan 寫到:Copy我係BLOG打嗰篇野出黎先xdd
「中文的古老師,即我們班主任,
像被我們控制著,很隨和.
我們要求什麼,她做什麼.
例如調整座位,其他班別也調好啦,
我們卻原封不動.
英文的Ms.Chan,男生很愛她吧.
你問我,"靚女大哂咩"
對.
聲音,樣貌美麗的女老師確享有無限優勢.
P.S.她也喜愛Westlife.
數學的周Sir..
我覺得他會教得很好.
希望他的教導令我的數學全級第5不會跌至10名外.xd
普通話的黎健老師,久仰大名lol
很幽默,但聲音就是很小嘛.
地理科的Ms.Tung,新老師嘛.
她樣子雖比不上Ms.Chan,但是也挺美的.
她的課有點悶,男生都各自"討論"啦.
音樂的Ms.Kwong,很嚴謹,
但我覺得她會教得很好.
我會enjoy 她的課.
最喜愛中史的李老師吧.
科主任果然不一樣.
她很爽朗,很親切.
她說自己說話很粗俗,
但這樣才令大家更close=]
她的字很難明白,
但留心聽她的說話一定可以考高分.
她應該可以令我保持第6名吧xd
HISTORY..
不清楚啦..
這年的老師整體印象非常好.
講得好!不過miss chan你廢帝的,我唔敢出聲
風影.我愛羅 黃濠
風影.我愛羅 黃濠
進階會員
進階會員

文章總數 : 44

回頂端 向下

發表  小志>﹏< 周二 9月 09, 2008 12:37 pm

十卜十卜呀-0-
小志>﹏<
小志>﹏<
進階會員
進階會員

回頂端 向下

發表  黑畸一護 周二 9月 09, 2008 4:43 pm

我依家覺得WHELPTON 同LAU MUI SIN好D
1.WHELPTON堂好愉快XD,打機聽歌KING計去廁所做咩都唔理 Laughing
2.LAU MUI SIN 唔係好理人KING計,哈哈
黑畸一護
黑畸一護
普通會員
普通會員

文章總數 : 27

回頂端 向下

發表  vivianyan 周二 9月 09, 2008 4:52 pm

黑畸一護 寫到:我依家覺得WHELPTON 同LAU MUI SIN好D
1.WHELPTON堂好愉快XD,打機聽歌KING計去廁所做咩都唔理 Laughing
2.LAU MUI SIN 唔係好理人KING計,哈哈

同意同意..
WHELPTON堂 = 自修堂 lol
劉梅仙就同Ms.Tung 差唔多 .. (總之我上呢兩個老師堂都唔聽書架啦xd)
vivianyan
vivianyan
普通會員
普通會員

http://hk.myblog.yahoo.com/vivianyan620

回頂端 向下

發表  ` YIII ;-) 周二 9月 09, 2008 5:31 pm

我勁中意李賽琴!!! Very Happy
` YIII ;-)
` YIII ;-)
普通會員
普通會員

文章總數 : 21
年齡 : 29

http://www.xanga.com/floralhy

回頂端 向下

發表  vivianyan 周二 9月 09, 2008 6:10 pm

` YIII ;-) 寫到:我勁中意李賽琴!!! Very Happy
我都係 -V-
相信好多人都係 .
vivianyan
vivianyan
普通會員
普通會員

回頂端 向下

老師wa,,,,,,,,,,,,,,,, Empty .

發表  Ⓚelly 周二 9月 09, 2008 6:45 pm

我聽唔明ms chung講history-3-"
睇慣左張淑華d notes
無左佢真係好唔掂
Ⓚelly
Ⓚelly
普通會員
普通會員

文章總數 : 38

回頂端 向下

發表  黑畸一護 周二 9月 09, 2008 6:54 pm

蔡琴一流"是誰,在敲打我窗=.="
張淑華好有系統,的確唔係好慣
黑畸一護
黑畸一護
普通會員
普通會員

回頂端 向下

發表  小志>﹏< 周二 9月 09, 2008 7:14 pm

我覺得whelpton堂好正- -
小志>﹏<
小志>﹏<
進階會員
進階會員

回頂端 向下

老師wa,,,,,,,,,,,,,,,, Empty /

發表  Ⓚelly 周二 9月 09, 2008 9:06 pm

ms chan日日都俾功課囉咩事-.-
Ⓚelly
Ⓚelly
普通會員
普通會員

文章總數 : 38

回頂端 向下

發表  黑畸一護 周二 9月 09, 2008 9:59 pm

所以除左佢個忠實FAN之外我地都唔係好鐘意佢=.=
黑畸一護
黑畸一護
普通會員
普通會員

回頂端 向下

發表  小志>﹏< 周三 9月 10, 2008 4:32 pm

miss chung果d ppt鬼成咁細...- -

miss cheung好d xd

上埋落去先知掂唔掂...
小志>﹏<
小志>﹏<
進階會員
進階會員

回頂端 向下

發表  ` YIII ;-) 周三 9月 10, 2008 8:59 pm

黑畸一護 寫到:所以除左佢個忠實FAN之外我地都唔係好鐘意佢=.=
我覺得佢講書都ok悶-.- 老師wa,,,,,,,,,,,,,,,, 964590
` YIII ;-)
` YIII ;-)
普通會員
普通會員

回頂端 向下

發表  vivianyan 周三 9月 10, 2008 9:25 pm

` YIII ;-) 寫到:
黑畸一護 寫到:所以除左佢個忠實FAN之外我地都唔係好鐘意佢=.=
我覺得佢講書都ok悶-.- 老師wa,,,,,,,,,,,,,,,, 964590
係架.
今日上佢oral堂,差唔多訓著囉..Zzzz..
vivianyan
vivianyan
普通會員
普通會員

回頂端 向下

發表  小志>﹏< 周三 9月 10, 2008 9:31 pm

你地就好啦...下學期先whelpton堂....上學期好短咋....
小志>﹏<
小志>﹏<
進階會員
進階會員

回頂端 向下

發表  ` YIII ;-) 周三 9月 10, 2008 9:32 pm

而家對住CKM同對住KMY差唔多,
都係悶到嘔泡-.-
` YIII ;-)
` YIII ;-)
普通會員
普通會員

回頂端 向下

發表  wingcat 周四 9月 11, 2008 10:20 pm

Ⓚelly 寫到:我聽唔明ms chung講history-3-"
睇慣左張淑華d notes
無左佢真係好唔掂

我上堂History差不多完全聽唔明佢講咩(唔係唔識聽 係唔明內容...)

老師wa,,,,,,,,,,,,,,,, 910 老師wa,,,,,,,,,,,,,,,, 252937 lose 死..死
wingcat
wingcat
新手報到
新手報到

文章總數 : 6
注冊日期 : 2008-09-11

回頂端 向下

發表  Gabrielle Tse 周日 9月 14, 2008 6:21 pm

hi everyone ^^, 同大家分享下我呢個new student對今年d老師ge睇法 Smile
我覺得overall個個老師都好好的!
首先, 中文的ms. koo, 佢好nice, 上堂都唔錯的~ =]
至於英文的ms.chan, 不用多說, 大家也很愛她吧!!
數學的mr. chow, 雖然要求好嚴, 不過教書都很清晰 *u*
中西史的老師, 上常很witty的~
.....
等等的老師, 全部都幾好的 8-)
眾多老師中 affraid , 大家最中意邊個??

Gabrielle Tse
新手報到
新手報到

文章總數 : 3
注冊日期 : 2008-09-13

回頂端 向下

發表  黑畸一護 周一 9月 15, 2008 3:46 pm

Gabrielle Tse 寫到:hi everyone ^^, 同大家分享下我呢個new student對今年d老師ge睇法 Smile
首先, 中文的ms. koo, 佢好nice, 上堂都唔錯的~ =]

數學的mr. chow, 雖然要求好嚴, 不過教書都很清晰 *u*
.....
如果你上年係呂中讀,你會覺得中英都差左,我覺得CPY好過KMY好多
黑畸一護
黑畸一護
普通會員
普通會員

回頂端 向下

發表  ` YIII ;-) 周二 9月 16, 2008 6:16 pm

黑畸一護 寫到:如果你上年係呂中讀,你會覺得中英都差左,我覺得CPY好過KMY好多
我未比CPY教過中文,
但好明顯梁沼儀都好過KMY囉-.-
沼儀不知幾正,
日日準時放小息放lunch放學`
上堂又多爛gag;
仲成日比我自已自由傾讀`
` YIII ;-)
` YIII ;-)
普通會員
普通會員

回頂端 向下

老師wa,,,,,,,,,,,,,,,, Empty 絕對贊成!!!!!

發表  wingcat 周三 11月 12, 2008 8:51 pm

黑畸一護 寫到:
Gabrielle Tse 寫到:hi everyone ^^, 同大家分享下我呢個new student對今年d老師ge睇法 Smile

.....
如果你上年係呂中讀,你會覺得中英都差左,我覺得CPY好過KMY好多

絕對認同CPY比KMY好!!仲要係好好好好好多倍!
至少上佢堂我唔會覺得悶(雖然佢鬧人時好惡)
佢又會同我地1A d人癲(同我地一齊講笑 玩我地)
我地班上年見佢仲多過見程sir [i mean 上堂 唔計早會前]
所以我地班好鐘意上佢堂嫁!!!
宜家上KMY堂 老實講呀 真係有d悶.......

woo..woo I WANT CPY~~~~~~~~~
wingcat
wingcat
新手報到
新手報到

文章總數 : 6
注冊日期 : 2008-09-11

回頂端 向下

發表  lkhongrr 周五 11月 14, 2008 4:21 pm

Mr whelpton class very gd... Cool

LKHg...>﹏<
lkhongrr
lkhongrr
新手報到
新手報到

文章總數 : 3
注冊日期 : 2008-09-09

回頂端 向下

1頁(共2頁) 1, 2  下一步

回頂端

這個論壇的權限: