` LMC 2A 吹水樂園
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

POST圖的方法詳情......

5 posters

向下

POST圖的方法詳情...... Empty POST圖的方法詳情......

發表  黑畸一護 周二 9月 09, 2008 5:08 pm

因為有好多人唔識PO相,所以將方法講俾大家聽

1.首先按上傳圖片,就會彈左呢個野出黎
POST圖的方法詳情...... Iauau_17
2.揀相之後發送
POST圖的方法詳情...... Iauau_18
3.之後COPY最低個LINK,再按"上傳一張圖片
POST圖的方法詳情...... Iauau_19
4.按插入圖片
POST圖的方法詳情...... Iauau_20
5.會彈左呢個野出黎,請將頭先COPY左既LINK係呢到貼上,之後按好
POST圖的方法詳情...... Iauau_21
POST圖的方法詳情...... Iauau_22

希望幫到大家!!XD
黑畸一護
黑畸一護
普通會員
普通會員

文章總數 : 27
注冊日期 : 2008-09-08

回頂端 向下

POST圖的方法詳情...... Empty 回復: POST圖的方法詳情......

發表  ` YIII ;-) 周二 9月 09, 2008 5:38 pm

其實大家仲可以響某d網upload完之後再post條link`
呢個網可以up好多相嫁,
http://photobucket.com/
` YIII ;-)
` YIII ;-)
普通會員
普通會員

文章總數 : 21
年齡 : 29

http://www.xanga.com/floralhy

回頂端 向下

POST圖的方法詳情...... Empty thx

發表  Ⓚelly 周二 9月 09, 2008 6:02 pm

唔該晒flora廖廖=)
Ⓚelly
Ⓚelly
普通會員
普通會員

文章總數 : 38

回頂端 向下

POST圖的方法詳情...... Empty 回復: POST圖的方法詳情......

發表  小志>﹏< 周二 9月 09, 2008 7:20 pm

唔該哂你地xd

陣間po d相先-0-
小志>﹏<
小志>﹏<
進階會員
進階會員

文章總數 : 76
年齡 : 28

回頂端 向下

發表  風影.我愛羅 黃濠 周二 9月 09, 2008 10:00 pm

thx!!
風影.我愛羅 黃濠
風影.我愛羅 黃濠
進階會員
進階會員

文章總數 : 44
年齡 : 28

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章